
MÅNDAGSMIDDAG
Måndagsmiddag 150kr
(serveras i begränsat antal på måndagar utöver vanliga a la cartén)
Meny:
- 27/10 – Stekt fläsk med löksås, potatis och rårörda lingon
- 3/11 – Oxpytt med stekt ägg & rödbetor
- 10/11 – Köttfärslimpa med lingongräddsås & potatis
- 17/11 – Panerad spetta med dillmajonnäs
- 24/11 – Blodbröd med fläsk & vitsås
- 1/12 – Fläsklägg med rotmos
- 8/12 – Fiska piccata med ris & tomatsås
- 15/12 – Raggmunk med fläsk & lingon
TORSDAGSBUFFÈ
Under torsdagskvällar gör à la carte-menyn uppehåll och vi dukar upp en bordsbuffé på ert bord för 350kr inklusive av oss förvald dryck.
Maten vi dukar upp serveras alltid i två omgångar. Vi börjar med kalla röror, ost & chark, bröd mm och fortsätter sedan med olika varma rätter. Se meny längre ner.
Utöver detta finns våra efterrätter från vår À la carte-meny att beställa och vaniljglass med varma hjortron eller en kopp kaffe med vår goda, hemmagjorda tryffel.
Sittningstiden är 2h under kvällen.
Meny Höst 2025
Torsdag 27/11, 4/12, 11/12 & 18/12 byter vi menyn till en mer julinspirerad meny. (kontakta oss för mer info)
KALLT
- Brie, Edamerstänger
- Salami Calabrese, Svartrökt skinka
- Marinerade oliver, aprikosmarmelad
- Majssalsa med tunnbrödchips
- Kräftröra
- Paprika och vitlökshummus med honung och timjansbakade morotsstavar
- Tabboulhe
- Tzatziki
- Bröd, smör
VARMT
- Hjortrostbiff med svampsås
- Skaldjursoppa
- Potatisgratäng
- Lökringar
- Kabanoss
- Pastramikryddad regnbågslax, lime och vitlöksyoghurt
- Ratatouille
- Fylld portabello
- Klassisk västerbottenpaj
OBS! Vissa ändringar i menyn kan förekomma