
Aktiviteter
Måndagsmiddag
(serveras i begränsat antal på måndagar utöver vanliga a la cartén)
14/4 Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, pressgurka och potatispuré
21/4 Annandag påsk – Stängt
28/4 Stekt strömming med skirat smör, gröna ärtor, rårörda lingon och potatispuré
Bordsbuffé
Under torsdagskvällar gör à la carte-menyn uppehåll och vi dukar upp en bordsbuffé på ert bord för 350kr inklusive av oss förvald dryck.
Vad vi dukar upp kan komma att variera och serveras alltid i två omgångar. Vi börjar med kalla röror, ost & chark, bröd, chips, samt någon av våra berömda majonnäser. Vi fortsätter med olika varma rätter såsom kött och/eller fisk av olika slag, samt några vegetariska alternativ.
Utöver detta finns våra efterrätter från vår À la carte-meny att beställa och vaniljglass med varma hjortron eller en kopp kaffe med vår goda, hemmagjorda tryffel.
Sittningstiden är 2h under kvällen.
KOMMANDE AKTIVITETER
18 April Utgår vår ordinarie lunch och vi håller öppet för Brunch
Vecka 16 firar The Chef 5 år!
Vår signaturrätt – Räkmackan är tillbaka under hela vecka 16 både på lunch, á la carte och för avhämtning
19 April Social Smakmiddag, One Table, 18.00
3 Maj Social Smakmiddag, One Table, 18.00
Brunch
Uppdaterad brunch-meny!
Varje lördag mellan 11-14 så erbjuder vi brunch för endast 300 kr exklusive dryck.
Vi dukar upp ett rejält, kallt buffébord med allt från chark, ost, croissanter, kycklingspett, salami, skinka, rökta räkor mm samt vegetariska alternativ. Frukter, smoothies och ingefära shots finns också. Utöver detta har vi sex varma smårätter som ni väljer en åt gången tills ni är helt mätta. Stort dessertbord som vi dukar upp på One Table med kaffe, te och bordsvatten. Prova gärna också någon av våra goda drinkar eller vår smaksatta soda.
Öviks Smakpromenad
Vi deltar aktivt i Öviks smakpromenad som anordnas av Forfoodies, Cesam och Öviks restauranger. Smakpromenad 29/3, 12/4 & 17/5. Mer information och biljettköp hittar ni på forfoodies.se. Välkomna!
Fler Aktiviter
Vi håller fler gästande inslag i restaurangen vilket vi publicerar på våra sociala medier. Så se till att följa oss där.