Aktiviteter

Måndagsmiddag på Sommaruppehåll

På måndagar gästas vår à la carte menyn av måndagsmiddag, en husmansinspirerad rätt för 150kr, att äta på plats eller att ta med. Måndagsmiddagen har begränsat antal portioner och vilken rätt det är publiceras på sociala medier.

Bordsbuffé på sommaruppehåll!

Under torsdagskvällar gör à la carte menyn uppehåll och vi dukar upp en bordsbuffé på erat bord för 350kr inklusive av oss förvald dryck.

Vad vi dukar upp kan komma att variera men serveras alltid i två omgångar. Vi börjar med allt från kalla röror, ost & chark, bröd, chips, samt någon av våra berömda majonnäser.  Var på vi sedan fortsätter med olika varma rätter såsom kött och/eller fisk av olika slag, samt några vegetariska alternativ kan gästa bordet.

Finns det plats kvar i magen efter detta serverar vi alltid en kvällens dessert för endast 65 kr!

Sittningstiden är 2h under kvällen.

KOMMANDE AKTIVITETER

-2024-

Nationaldagsbrunch 6 Juni – Kom och fira nationaldagen hos oss! Torsdagen den 6 juni håller vi en extra brunch utöver lördagsbrunchen🧇

Helgkasse special den 25 Juni – Midsommarkasse 🌻

Brunch

Varje lördag mellan 11-14 så erbjuder vi en brunch för endast 300kr exklusive dryck.

Det erbjuds ett rejält kallt buffébord med allt från chark, bröd, olika röror så som kyckling eller skagenröra, olika frukter även smoothies och ingefära shots. Utöver får ni även njuta av ägg benedict, omelett, sliders och en massa andra godsaker.

Öviks Smakpromenad

Vi deltar aktivt i Öviks smakpromenad som anordnas av Forfoodies, Cesam och Öviks restauranger. Mer information och biljettköp hittar ni på forfoodies.se. Välkomna!

Fler Aktiviter

Vi håller fler gästande inslag i restaurangen vilket vi publicerar på våra sociala medier. Så se till att följa oss där.

 

Tel: 0660-30 90 00   |   ovik@thechef.nu    |   Järnvägsgatan 5E