Aktiviteter

Julinspirerad buffé 1/12, 8/12, 15/12 & 22/12.

Under torsdagaskvällar i december gör á la carte menyn uppehåll och vi dukar upp med julinspirerad buffé på erat bord för 350kr inklusive 1 glas utvald dryck.

Måndagsmiddag

På måndagar gästas vår à la carte menyn av måndagsmiddag, en husmansinspirerad rätt för 150kr, att äta på plats som att ta med. Mådagsmiddagen har begränsat antal portioner och vilken rätt det är publiceras på sociala medier.

Bordsbuffé

Under torsdagskvällar gör à la carte menyn uppehåll och vi dukar upp en bordsbuffé på erat bord för 350kr inklusive 1 glas utvald dryck. Vad vi dukar upp varierar från tillfälle till tillfälle, men allt från kalla röror, ost & chark, räkröra, helstekt oxfilé med mera kan gästa bordet. Sittningstiden är 2h under kvällen.

FORSS destilleri

Ta tillfälle till akt för en unik provning på vägen till Whiskey med Forss destilleri. Under kvällen provsmakar vi 2cl dryck av 5 olika sorter från  FORSS tillsammans med personal från destilleriet. I provningen ingår även varmrätt och efterrätt. Priset är 550kr per person och provningarna kommer hållas den 20/9, 4/10 och 18/10 med start kl 18.30. Kvällarna har begränsat antal platser och all bokning sker genom FORSS destilleri. Vi ser fram emot att få välkomna er!

Brunch

Mellan kl. 11.00-14.00 på lördagar välkomnar vi er på brunch. Njut av Ägg Benedict, Omelett, Sliders och en massa andra godsaker tillsammans med en kall buffé för 300kr. Vad ni önskar dricka till bestämmer ni själva och beställer utöver.

Öviks Smakpromenad

Vi deltar aktivt i Öviks smakpromenad som anordnas av forfoodis, Cesam och Öviks restauranger.   Mer information och biljettköp hittar ni på foorfoodies.se. Välkomna!

Fler Aktiviter

Vi håller fler gästande inslag i restaurangen vilket vi publicerar på våra sociala medier. Så se till att följa oss där.

 

Tel: 0660-30 90 00   |   ovik@thechef.nu    |   Järnvägsgatan 5E