Aktiviteter

Måndagsmiddag

På måndagar gästas vår à la carte menyn av måndagsmiddag, en husmansinspirerad rätt för 150kr, att äta på plats som att ta med. Mådagsmiddagen har begränsat antal portioner och vilken rätt det är publiceras på sociala medier.

Bordsbuffé

Under torsdagskvällar gör à la carte menyn uppehåll och vi dukar upp en bordsbuffé på erat bord för 350kr inklusive 1 glas utvald dryck. Vad vi dukar upp varierar från tillfälle till tillfälle, men allt från kalla röror, ost & chark, räkröra, helstekt oxfilé med mera kan gästa bordet. Sittningstiden är 2h under kvällen.

MORSDAG

Söndag 28/5

Välkommen till någon av våra två sittningar, 16:00-18:00 eller 18:30-20:30.

Priset är 425kr per person och då ingår varmrätt (kött, fisk eller vegetarisk) och dessertbuffé med kaffe.

Boka bord under fliken middag och välj gärna vilken tid ni vill boka.

Brunch

Mellan kl. 11.00-14.00 på lördagar välkomnar vi er på brunch. Njut av Ägg Benedict, Omelett, Sliders och en massa andra godsaker tillsammans med en kall buffé för 300kr. Vad ni önskar dricka till bestämmer ni själva och beställer utöver.

Öviks Smakpromenad

Vi deltar aktivt i Öviks smakpromenad som anordnas av Forfoodies, Cesam och Öviks restauranger. Mer information och biljettköp hittar ni på forfoodies.se. Välkomna!

Fler Aktiviter

Vi håller fler gästande inslag i restaurangen vilket vi publicerar på våra sociala medier. Så se till att följa oss där.

 

Tel: 0660-30 90 00   |   ovik@thechef.nu    |   Järnvägsgatan 5E