Julkassen

Julkasse v51

Kallt:
Citronsill, chilisill, Västerbottensostsill, varmrökt lax, citron- & fänkålsgravad lax, rökta räkor, hovmästarsås, romsås, kalvsylta, rödbetssallad, julskina, The Chefs senap, pastejtårta, tunnbröd & kavring.

Varmt:
Prinskorv, revbensspjäll med honung & rosmarin, Janssons frestelse, köttbullar & potatis.

Vad är The Chef’s Julkasse?

Julkassen är ett mindre julbord att ta hem för enklare tillagning och uppläggning till jul. Maten är kall och samtliga portioner paketeras i gemensamma förpackningar. Menyn är en färdig och vi kan inte erbjuda att anpassa den efter önskemål eller allergier. Har ni funderingar på innehållet så är ni välkommen att kontakt oss på mail.

Julkassen hämtas från restaurangen på fredag den 23/12 mellan kl. 15.00-17.00.
Priset för julkassen är 350kr per person.

Beställ Julkasse

Julkassen har begränsat antal och beställs från och med nu till och med onsdag 21/12 kl. 16.00. För att beställa använder ni kontaktformuläret på denna sida. Eller mailar in er beställning till oss på ovik@thechef.nu

Väljer ni att maila önskar vi få in följande information: Namn, Mobilnummer, Antal portioner, Hämtas/Levereras och: JULKASSE i ämnesraden.

Er beställning är mottagen och bekräftad när vi svarat med en bekräftelse innehållande betalningsinformation och dryckesförslag.
Beställningen hanteras manuellt och kan därför ta upp till 1-3 dagar innan ni får svar.

Beställ Julkassen

    Tel: 0660-30 90 00   |   ovik@thechef.nu    |   Järnvägsgatan 5E