Nyårskassen

Nyårskassen vecka 52

-Hummersoppa med krabb- & rökt laxmousse, salladslök och ostflarn

-Helstekt oxfilé med råstekt potatis, parmesan, tryffelsmör, grön sparris, zucchini, körsbärstomat och rödvinssås

-Vanilj- & Baileyspannacotta med havtornsgele och havrecrunch

Vad är The Chef’s Nyårskasse?

Nyårskassen är en 3-rättersmeny att ta hem för enklare tillagning under nyårshelgen. Maten är kall och samtliga portioner paketeras i gemensam förpackning. Menyn är en färdig meny och vi kan inte erbjuda att anpassa den efter önskemål eller allergier. Har ni funderingar på innehållet så är ni välkommen att kontakt oss på mail.

Nyårskassen hämtas från restaurangen på fredag 29/12 mellan kl. 15.00-17.00 eller på lördag 30/12 mellan kl. 11.00-14.00.
Priset för helgkassen är 450kr per person.

Beställ Nyårskasse

Nyårskassen har begränsat antal och beställs från och med idag till och med onsdag 27/12 kl. 16.00. För att beställa använder ni kontaktformuläret på denna sida, skriv vilken dag ni önskar hämta. Eller mailar in er beställning till oss på ovik@thechef.nu

Väljer ni att maila önskar vi få in följande information: Namn, Mobilnummer, Antal portioner, Hämtas/Levereras och: NYÅRSKASSE i ämnesraden, noga att ni skriver vilken dag ni önskar hämta.

Er beställning är mottagen och bekräftad när vi svarat med en bekräftelse innehållande betalningsinformation och dryckesförslag.
Beställningen hanteras manuellt och kan därför ta upp till 1-3 dagar innan ni får svar.

Beställ Nyårskassen

    Tel: 0660-30 90 00   |   ovik@thechef.nu    |   Järnvägsgatan 5E