Påskkassen

Påskkassen

”Plockbricka”
Laxröra med citron och dill, friterad tunnbröd, liten västerbottenostpaj, norrlänsk bresola fylld med mascarpone, citron och salvia

Örtmarinerad kalvfilé, pommes duesse, ramslökssmör, sparris och salviasky

Tartlette med mango, passionsfrukt och vit choklad

Vad är The Chef’s Påskkassen?

Påskkassen är en 3-rättersmeny att ta hem för enklare tillagning under påskhelgen. Maten är kall och samtliga portioner paketeras i gemensam förpackning. Menyn är en färdig meny och vi kan inte erbjuda att anpassa den efter önskemål eller allergier. Har ni funderingar på innehållet så är ni välkommen att kontakt oss på mail.

Påskkassen hämtas från restaurangen på Torsdag eller Fredag den 28-29/3 mellan kl. 15.00-17.00.
Priset för helgkassen är 350kr per person.

Beställ Påskkassen

Påskkassen har begränsat antal och beställs från och med idag till och med Tisdag 26/3 kl. 18.00. För att beställa använder ni kontaktformuläret på denna sida. Eller mailar in er beställning till oss på ovik@thechef.nu

Väljer ni att maila önskar vi få in följande information: Namn, Mobilnummer, Antal portioner, samt ange vilken dag ni vill Hämtas/Levereras (torsdag eller fredag 28-29/3 och: PÅSKKASSEN i ämnesraden.

Er beställning är mottagen och bekräftad när vi svarat med en bekräftelse innehållande betalningsinformation och dryckesförslag.
Beställningen hanteras manuellt och kan därför ta upp till 1-3 dagar innan ni får svar.

Beställ Påskkassen

    Tel: 0660-30 90 00   |   ovik@thechef.nu    |   Järnvägsgatan 5E