Middag

Under kvällarna serverar vi en välkomponerad á la carte meny, inspirerad av säsongens råvaror. Njut av en färdig 3-rättersmeny eller välj olika rätter från vår al a carte.

MÅNDAGSMIDDAG

Måndagsmiddag 150kr
(serveras i begränsat antal på måndagar utöver vanliga a la cartén)

Meny:

  • 27/10 – Stekt fläsk med löksås, potatis och rårörda lingon
  • 3/11 – Oxpytt med stekt ägg & rödbetor
  • 10/11 – Köttfärslimpa  med lingongräddsås & potatis
  • 17/11 – Panerad spetta med dillmajonnäs
  • 24/11 – Blodbröd med fläsk & vitsås
  • 1/12 – Fläsklägg med rotmos
  • 8/12 – Fiska piccata med ris & tomatsås
  • 15/12 – Raggmunk med fläsk & lingon

TORSDAGSBUFFÈ

Under torsdagskvällar gör à la carte-menyn uppehåll och vi dukar upp en bordsbuffé på ert bord för 350kr inklusive av oss förvald dryck.

Maten vi dukar upp serveras alltid i två omgångar. Vi börjar med kalla röror, ost & chark, bröd mm och fortsätter sedan med olika varma rätter. Se meny längre ner.

Utöver detta finns våra efterrätter från vår À la carte-meny att beställa och vaniljglass med varma hjortron eller en kopp kaffe med vår goda, hemmagjorda tryffel.

Sittningstiden är 2h under kvällen.

Meny Höst 2025

Torsdag 27/11, 4/12, 11/12 & 18/12 byter vi menyn till en mer julinspirerad meny. (kontakta oss för mer info)

KALLT

  • Brie, Edamerstänger
  • Salami Calabrese, Svartrökt skinka
  • Marinerade oliver, aprikosmarmelad
  • Majssalsa med tunnbrödchips
  • Kräftröra
  • Paprika och vitlökshummus med honung och timjansbakade morotsstavar
  • Tabboulhe
  • Tzatziki
  • Bröd, smör

VARMT

  • Hjortrostbiff med svampsås
  • Skaldjursoppa
  • Potatisgratäng
  • Lökringar
  • Kabanoss
  • Pastramikryddad regnbågslax, lime och vitlöksyoghurt
  • Ratatouille
  • Fylld portabello
  • Klassisk västerbottenpaj

OBS! Vissa ändringar i menyn kan förekomma

Tel: 0660-30 90 00   |   ovik@thechef.nu  |  Järnvägsgatan 5D