Middag

Under kvällarna serverar vi en välkomponerad á la carte meny, inspirerad av säsongens råvaror. Njut av en färdig 3-rättersmeny eller välj olika rätter från vår al a carte.

MÅNDAGSMIDDAG

Måndagsmiddag 150kr
(serveras i begränsat antal på måndagar utöver vanliga a la cartén)

Meny:

  • 24/11 – Blodbröd med fläsk & vitsås
  • 1/12 – Fläsklägg med rotmos
  • 8/12 – Fiska piccata med ris & tomatsås
  • 15/12 – Raggmunk med fläsk & lingon

TORSDAGSBUFFÈ

Under torsdagskvällar gör à la carte-menyn uppehåll och vi dukar upp en bordsbuffé på ert bord för 350kr inklusive av oss förvald dryck.

Maten vi dukar upp serveras alltid i två omgångar. Vi börjar med kalla röror, ost & chark, bröd mm och fortsätter sedan med olika varma rätter. Se meny längre ner.

Utöver detta finns våra efterrätter från vår À la carte-meny att beställa och vaniljglass med varma hjortron eller en kopp kaffe med vår goda, hemmagjorda tryffel.

Sittningstiden är 2h under kvällen.

Under december månad byter vi torsdagsbuffén till en julinspirerad meny, Datum 4/12, 11/12 & 18/12 serverar vi följande:

KALLT
Sillar, gravad lax med hovmästarsås
Kalvsylta, leverpastej, äppelmos, rödbetssallad
Räkröra
Julskinka
Kokt potatis
Smör, tunnbröd, julvört, skivbar ost

VARMT
Jansson
Köttbullar, prinskorv
Revbensspjäll

OBS! Vissa ändringar i menyn kan förekomma

Tel: 0660-30 90 00   |   ovik@thechef.nu  |  Järnvägsgatan 5D